Opuštění techniky aneb vyhrožování!

Zdravím,

našel jsem si práci s ješžděním do Ruska.Šéf byl příjemný.Jel jsem první fůru,kde jsem byl zhruba 17 dní.Při vrácení jsem měl dostat 372 Euro.Nedostal jsem je,pač mi napočítal,že jsem mu měl vrátit tolik a tolik a že jsem najel víc kilometrů než jsem měl.Takže mi dal ubohý 2000 Kč.Jenže já vůl jel i po druhý a pak mi napsal,že mu dlužím 11 tisíc za telefon(v té době jsem byl na celnici ve městě Kaluga,kde je hlídané parkoviště) a jestli mu to nazaplatím,tak mi ukroutí hlavu apod. výhružky takže jsem dostal strach... nemůže se mi něco stát?? Tak z důvodu strachu  jsem mu nechal auto na celnici v Kaluze,odjel jsem na vlakový nádraží,abych se dostal  do moskvy,abych se následně dostal  zpět do ČR.

Asi vím,že jsem nezachoval přímo správně,ale pokud se ze zaměstnavatelem nejde v klidu dohodnout,tak člověk zareaguje jinak, i když tuší že dělá chybu.

Dobrý den,

zde vidím opravdu velkou chybu a asi se nevyhnete úhradě škody zaměstnavateli. Není sice správné, že Vám vyhrožoval, i kdyby to bylo neoprávněně, nicméně nelze reagovat tímto způsobem, kdy máte ve své odpovědnosti milionové hodnoty.

Měl jste na tuto činnost uzavřenou nějakou smlouvu? A jakou?

Zpět   |   Nahoru

TOPlist