Majetkove vyrovnani a vyzivne

dobrý den, s manželem jsme spolu 2,5 roku vdana,ale manzel si nasel novou pritelkyni a nas vyhodil. bydlely jsme s dcerou a s manželem u jeho rodičů v rodinném domě ve spodní části. předtím tam manžel měl pouze jeden pokoj, ale investovala jsem přes 120 000 kč, abychom z garaze udelali druhý pokoj a nyni máme 2+1.....nyní nás vyhodil,musím si najít s dítětem podnájem...říkala jsem mu že investici mi nikdo nevrátí ale dohodli jsme se že si vezmu veškerou výbavu,nabýtek atd....z bytu.manžel ale začal hrozit,že vše popře a nic mi nedá.nevím jak takto posutpovat.

druhá věc je, že máme dvouletou dceru,chci ji do své péče protože manžel na nás nikdy,ani na dceru neměl čas, chodí do práce ,ale po práci jezdí na tréninky,po kamarádech,dceru od mala vychovávám já a starám se o ní. nyní vyhrozuje ze mi dceru vezme........snazila jsem se náš vztah i přesto zachránit ale odmítá. nevím jak mám postupovat. rozvádět se zatím nemusíme......

můžete mi poradit?dekuji

Dobrý den,

otázkou je, zda můžete své investice do domu nějak prokázat. Např. výpisy z účtu, platební příkazy, faktury apod. Pokud ne, tak bude problém peníze získat zpět, pokud vše vlastník domu popře a Vy neprokážete opak.

Myslím, že se nemusíte být, že by jste o dceru přišla. Jako matka máte výrazně větší šanci na její získání do péče než její otec.

Zpět   |   Nahoru

TOPlist